Participă

#laLiceu este prima competiție din România care implică elevi de liceu, profesori și ONG-uri în crearea de spații sigure și în combaterea bullying-ului și a discriminării LGBT în liceele din România!

Înscrierile sunt deschise pentru activități derulate cu și pentru tinerii de liceu din toată țara, fiind structurate trei categorii distincte de competiție:

  1. Activități individuale ale tinerilor – acestea pot să fie coordonate de doar o persoană care studiază în prezent la liceu sau o formă echivalentă de studiu
  2. Activități profesor-elev – aceste activități sunt desfășurate în cadrul liceului și sunt coordonate atât de un cadru didactic cât și de o persoană care studiază în prezent la liceu sau o formă echivalentă de studiu
  3. Activități ONG-elev – aceste activități sunt coordonate atât de un reprezentant al unui ONG cât și de o persoană care studiază în prezent la liceu sau o formă echivalentă de studiu

Activitățile se pot desfășura în perioada 10 martie – 22 aprilie 2016. După implementarea activităților, vei completa un scurt raport al activității! Pe baza acestuia, echipa ACCEPT va evalua succesul activității voastre, în functie de numărul de participanți, impactul acțiunii și modelul de utilizare a pachetului de informații #laLiceu.

Pentru a începe să combați bullying-ul imediat, poți alege tu o activitate proprie sau să selectezi una dintre cele 6 propuse de echipa noastră! Află care sunt acestea în sectiunea Activități!

Fiecare echipă înscrisă va primi un pachet de materiale privind spații sigure educaționale, combaterea bullying-ului și a discriminării în liceele din România. Acest pachet conține, pentru fiecare clasă/grupă cu care veți lucra:

  • Un poster A3 – Infografic bullying LGBT în liceele din România
  • Patru postere A4 – Mesaje anti bullying
  • Patru stikere A5 – Spațiu Sigur
  • Treizeci de stickere 5 cm x 5 cm – LGBT Learning

Vezi toate materialele în secțiunea Media!

Pentru a te înscrie, completează umrătorul formular:

[footer]

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[current-year] KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?